Süper Lig'in iki güçlü ekibi 4. haftada karşı karşıya geliyor. Yeni sezonun ilk derbisini Trabzonspor Galatasray oynayacak. Karşılaşmayı izlemek isteyen futbol severler ise günün erken saatlerinden itibaren "Trabzonspor Galatasaray canlı" aramaları yapıyordu. Ev sahibi Trabzonspor ise kendi evinde Galatasaray’ı yenerek taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Sezonun ilk derbisini kaçırmak istemeyen futbol severler haberimizin içerisindeki Bein Sports bağlantısını kullanarak Trabzonspor Galatasaray canlı yayınına ulaşabilir.

TRABZONSPOR GALATASARAY CANLI İZLE

TRABZONSPOR GALATASARAY CANLI ANLATIM



TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA?

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak İbrahim Aksoy görev alacak. Maç Bein Sports ekranlarından yayınlanacak.



TRABZONSPOR GALATASARAY 11'LER

Trabzonspor: Onur, M.Akbaş, Majid, Pereira, Novak, Sosa, Onazi, Yusuf, Olcay, Tony, Hugo

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ahmet, Maicon, Nagatomo, Emre, Fernando, Belhanda, Onyekuru, Sinan, Eren Derdiyok

trabzonspor-34556_16_9_1534538851

GALATASARAY MAÇ KADROSU

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile yarın deplasmanda yapacağı maçın kadrosu belli oldu. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladığı bildirildi. Sarı-kırmızılı kafilenin bugün Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Trabzon'a giderek kampa gireceği kaydedildi. Teknik direktör Fatih Terim, İngiliz ekibi Stoke City'den sezon sonuna kadar kiralanan Badou Ndiaye'ye de maç kadrosunda yer verdi.

galatasaray-3455_16_9_1535793211

LİGDE SON 9 MAÇI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 9 müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Ligde geçen sezonun 28. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne mağlup olan sarı-kırmızılı takım, daha sonra Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş, Akhisarspor, Evkur Yeni Malatyaspor ve Göztepe'yi yendi. Sarı-kırmızılılar, bu sezonun ilk üç haftasında ise MKE Ankaragücü, Göztepe ve Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı maçları galip tamamladı.