Toplantıda iki ayrı özel firma temsilcilerinin de, araştırma ve reklam kampanyaları konusunda bilgi verdikleri belirtildi. Kampanyanın dili, rakip analizi, bölgesel sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi. Bu konuda başka firmalarla görüşmeler  devam ediyor. Kampanya sloganının ne olacağının da bu sürecin sonunda belirlenecek.

[old_news_related_template title="CHP'den tazminat eleştirilerine sert yanıt!" desc="CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Man Adası davası nedeniyle kaybettiği 909 bin 359 TL tazminatı nasıl ödediği sorusuna, 'Kemal Kılıçdaroğlu ağaç kabuğundan çıkmadı. Çevresi var, dostları, yoldaşları, ona inananlar var. Kılıçdaroğlu bunlardan korkmaz, mal varlığının tamamını da milleti için harcamaya hazırdır' yanıtını verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/kilicdaroglu-aa_16_9_1537973971.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/chpden-tazminat-elestirilerine-sert-yanit-2647858/"]

ÖNCE PROFİL

CHP yönetimi ısrarla isimler üzerinde hiçbir ismin belirlenmediğini ya da üzerine tartışılmadığını belirtiyor. Önce her kesimden oy alabilecek bir profil ve buna göre de aday belirlemeyi hedefliyor. CHP yönetimi dört saat süren MYK’da, adayların ortak vaadleri ve hedeflerinin olması gerektiği görüşünde de mutabık kaldı.

[old_news_related_template title="Meclis, CHP'li Erdin Bircan'ı asılsız haberle öldürdü" desc="CHP’li Muharrem İnce’ye yakınlığı ile bilinen Edirne Milletvekili Erdin Bircan, kurultayın toplanması için gittiği Iğdır’da geçen temmuz ayında beyin kanaması geçirdi. Durumu kritik olan Bircan hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli dün sosyal medyadan başsağlığı mesajları yayınladı. Ancak oğul Bircan, babasının durumunun kötü olduğu belirterek, 'çıkan asılsız haberler bizi çok üzdü' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/erdin-bircan-880-meclis_16_9_1537941240.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/meclis-chpli-erdin-bircani-asilsiz-haberle-oldurdu-2646473/"]

Öte yandan seçim sürecinde vatandaşa görevden alınan ya da istifa etmek zorunda kalan AKP belediye başkanları da hatırlatılarak, “Senin seçtiğini görev alıyor, iradeni hiçe sayıyor” açıklamalarının yapılacağı belirtildi.