Edirne Uzunköprü'de yaşanan çevre kirliliğine dikkat çeken Okan Gaytancıoğlu bölgede kurulacak olan organize sanayi bölgesinin evrakta sahtecilik yapılarak kurulmak istendiğni öne sürdü.

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, "Şimdi elinizi soktuğunuzda elinizin yara olduğu elinizi yüzünüze sürdüğünüzde yüzünüzün yara olduğu Uzunkörpü ilçesinin Kavacık köyüne maalesef tarım arazisi üzerine karma organize sanayi tesisi yapılmak isteniyor. Geçtiğimiz pazartesi bir bilgilendirme toplantısı yapılıyor. Burada 715 hektarlık bir tarım arazisi var. Burada köylüler hayvan otlatıyor. Ama nedense buraya adeta çöküyorlar. Edirne Bilim Teknoloji İl Müdürlüğü buraya tarıma el verişsizdir rapotur veriyor. Burayı görseniz hayvanları görseniz burası nasıl tarıma elverişsiz dersiniz. Çevre raporunda burası tarım arazisi olarak da geçiyor. Burada raporlar çelişiyor. Evrakta da bir sahtecilik söz konusu" dedi.

[old_news_related_template title="CHP'li Aygun hakkında suç duyurusu" desc="AKP Trabzon İl Başkanlığı, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun hakkında Trabzon'a ilişkin sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/11/iecrop/ilhami-ozcan-aygun_16_9_1542293841.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/chpli-aygun-hakkinda-suc-duyurusu-2739987/"]