Samsun'da 16 Mart 2018 tarihinde sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar, deniz kenarındaki kayalıklar arasında çöp poşeti içinde bir ceset görerek durumu hemen polise bildirmişti.
Olay yerine gelen ekipler, güvenlik şeridi çekip cesette yaptıkları incelemede cesedin kafası, kolları ve bacaklarının bulunmadığı saptamıştı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, tekne ile denizden kıyıya atıldığı belirleyerek cesedin kimliğine dair araştırma başlattı.

ÖZEL BİR EKİP KURULDU


Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği özel bir ekip kurarak, cesedin kimliğinin tespiti için çalışma başlattı. Öldürülen kadının göğsünde bir ameliyat izi tespit eden ekipler, kadının meme küçültme ameliyatı da yaptırdığını belirledi. Kadının nerede ameliyat olduğu tespit etmeye çalışan ekip, kamu ile özel plastik ve rekonstrüktif cerrahi polikliniği ve kliniklerinde inceleme yaptı.

EŞİ VE COÇUKLARI IRAK'TA


Cesedin, Irak uyruklu evli ve 3 çocuk annesi olan bir kadına ait olduğunu belirleyen özel ekip, katil zanlısının yakalanması içinde kadının kimliğini açıklamadı. Soruşturmayı derinleştiren polis, olayın ardından kadının eşi ve çocuklarının Irak'a gittiğini belirledi. Polis, katil zanlısı veya zanlılarının yakalanması için geniş çaplı soruşturmasına devam ediyor.