Rexton G4, şimdi her zamankinden daha güvenli, güçlü, daha ferah ve daha havalı. Bu yeni SUV içerisindeki teknoloji kullanıcılarına rahat, eğlenceli ve güvenli bir sürüş vadediyor.

rexton_2-kopya

Rexton G4, 2,2 litrelik bir dizel motor ve arka bağımsız çoklu bağlantı süspansiyonu içeriyor. Dizel motorlu araçta çekme kabiliyeti üç tona kadar çıkabiliyor. Normalde araç ağırlık dağılımını optimize ederek kullanım istikrarını güçlendiren arkadan çekişle çalışıyor, ancak sürücü istediği anda dört teker çekiş modundan birini seçmekte özgür.

rexton_4-kopya

Rexton G4, tasarımıyla SUV mirasını devam ettiriyor. Rexton G4’ün omuz çizgisi tasarımı, radyatör ızgarası ve güçlü ön çizgileri klasik SUV görünümünü yansıtırken, yanlardaki dinamik karakter çizgisi aracın enerjik yapısını destekliyor. Kromla çerçevelenmiş ön tampon, siyah, yüksek parlaklıktaki alt ızgarayla yan aynaların arkasına yerleştirilen sinyal ve kapı eşiği lambası aracın modern ve maceracı duruşunu destekliyor.

rexton_5-kopya

Koltuklar, ergonomik olarak her vücut tipine uyacak şekilde tasarlanmış. Nappa deriyle kaplı olan koltukların dokunma hissi durumu rahatça ortaya koyuyor. İç mekan ambiyansını oluşturmak için ön kapı eşiklerinin ışıklandırması, kapı kaplamasına yerleştirilmiş aydınlatmalar ve gece görünümünü geliştirmeye yönelik gösterge paneliyle tamamlanıyor. Rexton G4 İç paketler dört renk seçeneğiyle tasarlanmış: - Kahverengi - Siyah - Bej başlıklı Siyah - Fildişi Rengi.

rexton_ic-dizayn-kopya

Rexton G4’ün bilgi-eğlence sistemi, Apple CarPlay ve Google Android Auto’yu destekleyen 9.2” yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekrana sahip. Bilgi Eğlence sistemi ayrıca, radyo, MP3 çalar, HD digital medya yayınları, eşzamanlı yayın kaydı ve USB giriş özelliklerine de sahip.

rexton_multimedya-kopya

Mayıs ayı kampanyasıyla Rexton G4'ü 540 bin tl fiyatla satın alabilirsiniz.