Yeşil Holding bünyesinde yer alan Wowwo, ikinci el araç satın almak isteyen vatandaşlara bu eylemi daha kolay gerçekleştirebilmeleri için, karşılarına çıkan banka kredisi skoru, kefil zorunluluğu gibi problemleri bertaraf eden bir sistem olarak dikkat çekiyor.

ikinci-el-2-kopya

Yeşil Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, "Wowwo, otomotiv sektöründe, Türkiye’de çok önemli bir ihtiyaca cevap vermektedir. Wowwo, ikinci el araçlara vatandaşlarımızın daha kolay erişebilmesi için, araç sahibi olmak ya da araç modelini yükseltmek isteyenlerin karşılarına çıkan banka kredisi skoru, kefil zorunluluğu gibi problemleri bertaraf eden bir sistem geliştirdi. İkinci el araçları, esnek ödeme koşullarıyla, kefilsiz, banka kredisiz ve senetle satış imkanı sunarak sektörde bir ilke imza attı. Türkiye’nin her yerinde olmayı hedefliyoruz; Wowwo ile araç sahibi olmayan kalmayacak!” dedi.

img_7815-kopya

Wowwo, vatandaşların yüzde 30 peşinatla sistemdeki binlerce araçtan birini 36 aya varan vadelerle şirket bünyesinde senetle satın almalarına imkan tanıyor. 2018 yılı ciro hedefi 1,5 milyar TL olan Wowwo, öz sermayeden aldığı güçle, bugün ayda ortalama 1.500’den fazla araç satışı gerçekleştiriyor.

1-kopya

WOWWO SİSTEMİ


Müşteri, banka kredi skoru düşük dahi olsa Wowwo tarafından onaylanıyor.

Araç aldıktan 6 ay veya bir yıl sonra aracı satmak ya da değiştirmek isteyen müşteri geri ödemede Wowwo’nun vade farkı indiriminden yararlanıyor, anapara borcunu indirimli olarak kapatabiliyor.

Aracınızı satmak istediğinizde Wowwo’ya satabiliyorsunuz. İkinci el araçlar Wowwo bünyesindeki showroomlarda ekspertizi yapılarak, piyasa değeri belirlendikten sonra nakit olarak satın alınıyor.

Müşteri dilerse senet ödemeleri devam ederken Wowwo sistemindeki 14.000 araçtan herhangi bir tanesi ile aracını takas etme imkanına da sahip olabiliyor.

Wowwo, 1 yıl; 25 bin km’ye kadar her türlü teknik arızaya karşı müşterisini koruyor, yol, yardım ve konaklama desteği sunuyor.

Wowwo Kasko ile Wowwo’dan araç sahibi olanlar, araçlarını %50’ye yakın daha az maliyet ve vadeli ödeme seçenekleriyle
sigortalayabiliyorlar.