genel

Önümüzdeki hafta renkli ve hareketli bir hafta sizleri bekliyor. Gökyüzüne Venüs ile Neptün’ün kavgalı halleri damga vuracak. Hayal kırıklıklarına hazırlıklı olmanızda fayda var...

En kırıcı

Merkür ile Plüton arasında sert bir görünüm meydana gelecek. Gelecek hafta fikirlerinizi ifade ederken kırıcı olabilir, takıntılarınızın esiri haline gelebilirsiniz. Koç, Oğlak ve yükselen burcu bu olanların sözleşme ve anlaşma imzalarken ekstra özenli davranmaları gerek.

kirici

En gerçekçilikten uzak burçlar

Gelecek hafta ilişkiler konusunda bazı kör noktalar söz konusu olabilir. Bu sırada gerçekçi olmakta zorlanabilir, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Özellikle İkizler, Balık, Başak, Yay, Akrep. Kova ve yükselen burcu bu olanların gerçekçilik anlamında çok daha dikkatli olmalarında yarar var.

Yatırım açısından en şanslı

Pek çok güzel fırsat karşınıza çıkabilir. Güneş ve Jüpiter etkileşimiyle, maddi anlamda abartıya kaçmadan yatırımlar yapmak için de güzel zamanlar söz konusu olacak. Bu konuda en şanslı Boğa ve Akrep burçlarıyla, yükseleni bu burçlardan olanlar dikkat çekecek.

shutterstock_723294832

En değişime açık

Güneş ve Plüton etkileşimi sayesinde, otorite figürlerinden ve güçlü kişilerden hayatımızı değiştirecek destekler alabilir, kişiliğimizin sevmediğimiz yönlerini değiştirip dönüştürebilirsiniz. Özellikle Oğlak ve yükselen Oğlaklar bu konuda diğer burçlara göre çok daha avantajlı olacaklar.

En güven veren

Gelecek hafta özellikle Merkür’ün Boğa burcuna geçişiyle, fikirlerinizi ifade ederken daha güven verici olacaksınız. Bu dönem, somut sonuçlar peşinde olacağınızı, parasal konularda akıllıca kararlar alacağınızı, yatırımlarınızı dikkatlice değerlendirebileceğinizi işaret ediyor. Özellikle Boğa ve yükselen burcu boğaların 20 gün boyunca iletişim hızları artarken, önemli anlaşmalar ve sözleşmeler de gündeme oturacak.

guven

GÜNLÜK ASTROLOJİ YORUMLARINIZ


İhtiyaçlarınızı karşılamak için alışverişe çıkabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerle birlikte hareket etmenizde yarar var. Doğada vakit geçirecek, arkadaşlarınızla birlikte program yapmak için daha çok çaba harcayacaksınız.

KOÇ

Bu hafta sonunu doğa sevgisini içinizde hissederek geçirin. Zira gökyüzündeki baskın toprak enerjisi sizi bereket akışına çekecek. Ormanda yürüyüş yapmak size çok iyi gelecek.

BOĞA

Bahçede zaman harcamak, toprakla uğraşmak hafta sonunuzun vazgeçilmezleri arasında yer almalı. Oksijeni bol mekanlarda sevdiklerinizle günü paylaşın.

İKİZLER

Hayatın keyfini çıkarmak için hobilerinize zaman ayırın. İşlerinizi pratik yolla hallettikten sonra bir hamağa uzanıp müzik dinleyin. Yaza hazırlık için ruhunuzu dinlendirin.

YENGEÇ

Sevgilinizle uyumlu bir gün geçireceksiniz. Evinizin ihtiyaçları için alışveriş yaptıktan sonra kendinizi doğanın kucağına bırakmak size çok iyi gelecek. Denge iç huzurunuzu artıracak.

ASLAN

Aile büyüklerinizi ziyaret ederek onları mutlu edebilirsiniz. Gerek ev gerekse kişisel ihtiyaçlarınız için alışveriş yapabilirsiniz. Kendinize vakit ayırıp dostlarınızla buluşabilirsiniz.

BAŞAK

Hafta sonunun keyfini çıkarmak için iş dolayısıyla hazırlayacağınız raporu rafa kaldırmalısınız. Çocuğunuzla vakit geçirmek, onunla sinemaya gitmek iyi bir fikir olabilir.

TERAZİ

Heykel ya da seramik kursu sizi çok heyecanlandıracak. İçinizdeki sanatçıyı ortaya çıkaracaksınız. Hayalinizdeki evi satın almak için araştırmaya başlayabilirsiniz.

AKREP

Yakın arkadaşlarınızla çıkacağınız tatil ruhunuza iyi gelecek. Yaratıcı sanat etkinliklerine katılmalı, gittiğiniz yerin tatlarını denemelisiniz. Açık alanlarda vakit geçirin.

YAY

Günü sakin, dingin ve huzurlu bir şekilde geçirmelisiniz. Belki de biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız var. Kemik ve eklem ağrısı hissederseniz kısa yürüyüşün ardından masaj yaptırın.

OĞLAK

Aile toplantısı düzenlemek sizi çok mutlu edecek. Herkesin bir arada olacağı bir kahvaltı organizasyonu üzerinizdeki stresi atmanıza yardımcı olacak. Dişçiye gitmeyi ihmal etmeyin.

KOVA

Evden çalışarak yürüttüğünüz bir projeye bugün son noktayı koymaktan mutlu olacaksınız. Uzun zamandır harcadığınız emeklerin boşa gitmediğini göreceksiniz.

BALIK

Arkadaşlarınızla arabaya atlayıp yeni bir köy keşfetmenizin zamanı geldi. Günübirlik yapacağınız etkinlikler, şehrin stresli yaşantısından uzaklaşmanıza çok yardım edecek.

sozcu-banner-1