En şanslı Akrepler, en sağlıklı ikizler


Madem yeni bir yıla girdik, gelin bu senenin enlerine bir göz atalım. Senenin en şanslı burcu Akrep ve yükselen burcu Akrep olanlar... Zira şans gezegeni Jüpiter, kasım ayına kadar bu burçta hareket ederek, hayatta dört ayak üstüne düşmelerine vesile olacak. En sağlıklı olanlar ise İkizler...

en-saglikli

En sağlıklı

İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar bu senenin sağlık bakımından en şanslı olanları… Bu kişiler daha fit görünmek, zayıflamak hatta yaşam kalitelerini artırmak adına diğer burçlara göre çok daha fazla efor sarf edecekler.

En şanssız

Bu sene tüm sorumlulukları üstlerine alarak, Küçük Emrah misali 2018’e en acılı gözlerle bakacak, en şanssız olanlar ne yazık ki Oğlak ve yükselen Oğlak burçları olacak. Adeta Atlantis gibi dünyayı omuzlarında taşıyacak Oğlak burçlarını dirençlerini ölçecekleri bir sene bekliyor.

en-sansli-asik

En şanslı aşıklar

Aşk konusunda herkesi sollayarak yılın en şanslısı olmaya aday burçlar Yengeç ve yükselen Yengeçler olacak. Bu kişiler sene boyunca aşkın ve romantizmin zirvelerinde turlayacaklar.

En çılgın

Uranüs’ün mayıs ayında Boğa burcuna geçişiyle birlikte Boğa burçlarının hayatı altüst olacak. Boğa ve yükselen Boğa burçları şu ana kadar yapmak isteyip de yapmadığınız her şeyi yapacaksınız.

En huzurlu

Başak, Balık ve yükselen burcu bu olanlar yılın en huzurlu kişileri olacak. Zodyak’ta onca şey olurken, en mülayim kişi siz olacak ve içsel dengenizi kuracaksınız.

en-hizli

En hızlı yaşayacaklar

Aslan, Kova ve yükselen burcu bu olanlar, kaçabilirsiniz ama saklanamazsınız! Güneş ve Ay tutulmalarıyla kaderin önüne geçemeyecek, hayatınızda uzun süredir ertelediğiniz tüm bitiş ve başlangıçları ardı ardına yaşayacaksınız. 2018’i en hızlı yaşayacak olanlar sizlersiniz.

finansal

Finansal açıdan en şanslı

Bu sene parasal anlamda en şanslı ve bereketli olanlar Terazi burçları. Onlar neye dokunsa, o iş çabucak filizlenip büyüyecek. Terazi, Koç ve yükselen burcu bunlar olan arkadaşlarınızın çevresinden pek ayrılmayın.