Sırbistan'da yaşayan bir çift, reyting uğruna ayrılmanın eşiğine geldi... Olay Sırp televizyonlarında yayınlanan ve yarışmacıların bir evde birlikte yaşadığı bir programda yaşandı. Programa çift olarak katılan 74 yaşındaki Mikan Boziç ile 21 yaşındaki nişanlısı Milijana Bogdanoviç, yarışma öncesinde aralarında yaş farkına rağmen yarışmayı kazanacaklarını açıklamıştı. Fakat çiftin ilişkisi dün sarsıntıya uğradı.

Aralarındaki yaş farkı dolayısıyla yarışmanın en ilgi gören ikilinin yarışmaya devam edeceği açıklandı.


Başkent Belgrad'da çekilen yarışma programının yapımcıları dün evde kullanılmak üzere bir çamaşır makinesi gönderdi. Çamaşır makinesini alan yarışmacılar da sevinçle bunu salona getirdi. 21 yaşındaki Bogdanoviç, diğer yarışmacıların önünde makinenin üzerine oturduktan birkaç saniye sonra diğer yarışmacılardan Mladen Vuletiç genç kızın yanına geldi. Vuletiç ile Bogdanoviç cinsel ilişkiye giriyormuş gibi hareketler yaparken Mikan Boziç odaya girdi ve ikiliyi gördü.

Sırp yarışmacı nişanlısını yakaladıktan sonra esprili bir dille kızdı.


Nişanlısını bütün ülke ile birlikte resmen yakalayan Boziç ateş püskürdü. Nişanlısına söylenen Boziç, "Benim kendi çamaşır makinem var siz gidin burada sevişin" diye bağırdı. Yarışma bittikten sonra evlenmeyi düşünen Boziç ve Bogdanoviç yarışmadan önce yaptıkları açıklamalarda aralarındaki 53 yaş farkı önemsemediklerini ve aralarında bir çekim olduğunu dile getirmişti.

30, 35, 40 yaşlarında çocuğu ve 11 ile 13 yaşında torunu olan Boziç yarışmaya katılmadan önce, "Onun iyi niyetinden ve güzelliğinden etkilenmiştim. Hem kim daha genç birini istemez ki" açıklamasını yapmıştı.