İlginç olay Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da yaşandı. Zarith Sofia Yasin, geçen hafta arabasıyla eve giderken yol kenarında bir 'köpek' gördü. Hayvanın zayıf ve kötü durumda olduğunu gören Yasin, onu beslemek için evine götürdü.



Ancak komşuları, gece yarısı Yasin'in evinin penceresinden değişik bir hayvanın çıktığını görüp polisi arayınca gerçek ortaya çıktı. Evde beslenen hayvanın köpek değil, bir ayı olduğu anlaşıldı.

[old_news_related_template title="Ünlü şarkıcının 'aldatma' görüntüsü! Resmen +18" desc="İngiliz The Daily Mail gazetesi, Amerikalı ünlü yıldız Mariah Carey'nin o dönemki nişanlısı milyarder işadamı James Packer'dan ayrılmadan altı ay önce şimdiki sevgilisi Bryan Tanaka ile çekilen görüntülerini yayınladı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/14/iecrop/careyskandal_16_9_1560511651.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-unlu-yildizin-aldatma-goruntusu-resmen-18-5149511/"]

POLİS ŞARKICIYI TUTUKLADI

Polisler, Güneş Ayısı cinsi olduğu anlaşılan hayvanı evde beslediği için 27 yaşındaki Yasin'i tutukladı. Ülkede vahşi hayvan kategorisine giren hayvanların evde beslenmesi yasak olduğu için şarkıcının 10 yıl hapis cezası alabileceği belirtildi.