Olay, başkent Buenos Aires’in San Juan metro istasyonunda meydana geldi. Güvenlik kameralarınca kaydedilen olayda, peronda 3 hırsızın trenin kalkmasını beklediği; trenin hareket etmesi ile hızla açık olan camlara yöneldikleri görüldü. Görüntülerde, hırsızların bir anda kollarını camdan içeri soktukları ve o esnada ellerinde telefon olan yolculara hamle yaparak telefonları saniyeler içinde çaldıkları görülüyor. Telefonları alan hırsızlar ardından hiçbir şey yokmuş gibi istasyonda yürüyor.

[old_news_related_template title="Polis başörtülü erkek hırsızları arıyor" desc="Erzurum'un Horasan ilçesinde tanınmamak için başörtü takarak bir işyerini soyan iki erkek hırsız polis tarafından aranıyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/07/26/iecrop/hirsiz_16_9_1564134517.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/polis-basortulu-erkek-hirsizlari-ariyor-5250956/"]

POLİS DE HIZLI ÇIKTI

Durumun haber verilmesi sonrası istasyonda görevli polisler, eşkâlleri belirlenen hırsızların metrodan ayrılmasına fırsat vermeden bölgeye intikal etti. Çok sayıda polis, 3 hırsızın etrafını kuşatarak onları gözaltına aldı.

Yaşanan o anlar istasyondaki güvenlik kameralarınca kaydedildi.  DHA