İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre; Pattaya polisi, denizciler tarafından bulunan bulunan turistin ölümüne ilişkin soruşturma başlattı.

Yerel medyadaki haberlerde 50-60 yaşlarında olduğu belirtilen adamın kafasında kan ve yara olduğu ve yaklaşık 3-4 saat önce öldüğünün tespit edildiği bilgisi yer aldı.

'Pattaya One' gazetesine konuşan bir balıkçı, cesedi pazartesi sabahı balığa çıkmadan önce bulduklarını söyledi.

[old_news_related_template title="Çıplak fotoğrafları ortaya çıkan vekil istifa etti" desc="Geçen hafta içerisinde ABD siyasetine bomba gibi düşen bir olay yaşanmış ve Temsilciler Meclisi'nin Demokrat Vekili Katie Hill'in çıplak fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Bu ifşanın ardından Hill'in yanında çalışan iki danışmanıyla da cinsel ilişki yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Kasıklarına Nazi döneminden kalma dövme yaptıran Hill, bugün baskılara boyun eğerek istifa etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/10/28/iecrop/hill-facebook-1_16_9_1572254137.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-ciplak-fotograflari-ortaya-cikan-vekil-istifa-etti-5415418/"]

Güvenlik güçleri adamın yakınlarda bir otelde kaldığını ve koşmak için dışarı çıkıp kayalıklardan düşerek hayatını kaybettiğini düşünüyor.

Soruşturmayı yürüten ekip, adamın çırılçıplak olmasına ilişkin ise şu yorumu getiriyor:

"Koşu şortu giymiş ve şort da dalgalar nedeniyle üzerinden çıkmış olabilir."

[old_news_related_template title="Jennifer Aniston'dan çok konuşulacak hareket! Daha önce hiç yapmadım dedi ve..." desc="ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, ünlü televizyoncu Ellen DeGeneres'ın programında hayranlarını şaşırttı. Ellen'ın sorusu üzerine daha önce bir kadını öpmediğini söyleyen Aniston, seyircilerin çığlıkları arasında sunucuyla öpüştü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/10/28/iecrop/aniston-ellen-video_16_9_1572271564.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/jennifer-anistondan-cok-konusulacak-hareket-daha-once-hic-yapmadim-dedi-ve-5416149/"]