"KÜÇÜK ESNAF LOKANTALARI YANDI BİTTİ"
Esnaf lokantası sahibi Uğur Çimen, sebze fiyatlarının kırmızı et fiyatlarına yetiştiğini belirterek, "Yaklaşık 2 aydır patlıcan yemeği yapmıyoruz. Patlıcan 17-18 liraları gördü. Yazın bile kış fiyatlarından patlıcan aldık. Yemek yapmakta zorlanıyoruz artık. Geçen yıl bir çuval patatesi 50 TL'ye alırken şuan 250-300 TL civarında. Arada uçurum var. Soğansız da yemek olmuyor. Soğanın kilosu olmuş 7 TL. Sebzenin kilosu, kırmızı ete, beyaz ete yaklaştı. Bu fiyatlara bir an önce düzenleme getirilmesi lazım. Küçük esnaf yandı, bitti. Büyük lokantalar, tonlarca alıyor bizim yarı fiyatımıza alıyor. Olan küçük esnaf lokantalarına oluyor." diye konuştu.