Bursa


Uludağ

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ 1'inci Oteller Bölgesi'nde dün gece özel güvenlik görevlileri ile kayak kiralama işi yapan esnaf arasında henüz bilinmeyen bir nedenden çıkan tartışmada, 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı



İstanbul
Beşiktaş
İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde gece kulübünde çıkan silahlı kavgada silahlar konuştu.  Kavgada 1 kişi vücuduna isabet eden mermi sonucu yaralandı.



Oyuncu Özgür Aydın'a taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı

Ünlü oyuncu Özgür Aydın bindiği takside taksi sürücüsünü darp ettiği iddia edildi. Olay sonrası ünlü oyuncu ve taksi sürücüsü gözaltına alınırken oyuncu Özgür Aydın’ın, karakolda taksi sürücüsüne ‘Sen yandın’ demesi kameralara yansıdı. Olayda meslektaşının yardımına gelen bir diğer taksici ise Aydın’ın arkadaşları tarafından bıçakla yaralandığı iddia edildi.


Esenyurt
Esenyurt'ta Suriye uyruklu bir grup ile mahalleli arasında gürültü sebebiyle tartışma çıktı.Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında çevrede bulunan bazı araçlar ve dükkanlar zarar görürken 4 kişi de yaralandı



 

Diyarbakır


Diyarbakır’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Olay, Bağlar ilçesinde bulunan 700. Yıl İlköğretim Okulu önünde yaşandı. Daha önce aralarında husumet bulunan iki grup, sokak ortasında karşılaştı. İki grubun tartışması bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.



Kocaeli
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, asker uğurlama eğlencesinde çıkan kavgaya müdahale etmek isteyen polislerden 6'sı, taş ve sopalı saldırıda yaralandı, 7 kişi gözaltına alındı.Grup içerisindeki alkollü kişilerin polise taş ve sopalarla saldırması üzerine olay yerine takviye ekipler ve çevik kuvvet sevk edildi. Polise saldıran kişilerin akrabalarının da kavgaya dahil olması sonucu olay büyüdü. Çevik kuvvet ekipleri saldırganlara müdahalede bulundu.



Konya

Konya’da 3. Lig Kadın Futbol Takımı 9. Grup'ta yer alan Konya İdmanyurdu ile Anadolu Yıldızları Spor'un maçında kırmızı kart gören sporcunun hakeme saldırması ortalığı karıştırdı.