Başsavcılıktan yapılan açıklamada, dün Ankara'nın Çubuk ilçesinde Kılıçdaroğlu'na yönelik gerçekleşen saldırının faillerinden Osman Sarıgün, Sivrihisar'da gözaltına alındığı belirtildi.

Olayla ilgili 5 şüphelinin de İlçe Jandarma Komutanlığında ifade işlemlerinin devam ettiği bildirilen açıklamada, "Olaya karıştıkları iddia edilen diğer şüphelilerin kimlik tespiti ve araştırılması işlemleri de titizlikle yapılmaktadır. Olay çok yönlü olarak tüm ayrıntılarıyla araştırılmaktadır." denildi.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepki yağıyor | Son dakika" desc="Ankara'da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya tepkiler gelmeye devam ediyor. CHP ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları saldırıyı lanetleyerek, biran önce sorumluların cezalandırılmasını istedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04/21/iecrop/kilicdarogluna-saldiri-tepkiler_16_9_1555848629.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/kilicdarogluna-saldiriya-tepki-yagiyor-son-dakika-4507600/"]