CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin Eyüpsultan ilçe belediye adayı olarak belirlenen Emel Bilenoğlu’nun tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıya İmamoğlu’nun yanı sıra CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı. CHP’nin İstanbul’daki tek kadın adayı olan Bilenoğlu’nun projelerini anlattığı programda konuşan İmamoğlu, burada vaatleri ve çalışmaları hakkında bilgiler aktararak seçimlerde destek istedi.

İHA


"BİRLİKTE BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ"

Programa katılanlara seslenen İmamoğlu, “Diyorlar ki saldıracaklar, bağıracaklar, hakkınızda neler söyleyecekler. O kadar hazırım ki tarif edemem. O kadar gönlüm hoş ki, insanların kucaklayışından size verdiği gönül desteğinden, 5-6 yaşındaki çocuğun inşallah kazanırsın deyişinden o kadar mutluyum, o kadar keyifliyim ki inanın anlatılmaz. Ne yapsalar boş hiçbir şey olmayacak ve tutmayacak. Bugünden itibaren bağırmaya çağırmaya başlarlarsa bizim için, her 10 günde bir puan aşağıya düşecekler. Bugünden başlarsa bakın söz veriyorum, bir barometre gibi göreceksiniz, oyları aşağıya düşecek. He belki bağırmazlarsa çok aşağı düşmeyebilir. Ama biz ciddi bir farkla, İstanbulluların gönül kazanarak, kalp kazanarak bu seçimi hep birlikte kazanacağız” dedi.

İHA


"İSTANBULLULARLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

İstanbul’daki yönetim anlayışının nasıl olacağına ilişkin bilgiler aktaran Ekrem İmamoğlu, “İstanbul bu şehrin en kıymetli hazinesi olan insanlarıyla yöneteceğiz. Güler yüzlü bir belediye başkanı şehrin halkının gülmesi demektir. Somurtkan bir insan vatandaşının somurtması anlamına gelir. Türkiye’de niye yüzümüz asık anladınız değil mi? 1 Nisandan itibaren Türkiye’nin her şehrinde gülmeye başlayacağız. Tüm inancımla söylüyorum, elbette ki dua edeceğiz, ama çalışmak zorundayız, yürekten çalışmak zorundayız. Özellikle kadınların hayata tutunması, mahallelerdeki sorunları en iyi hisseden muhtarlarımızı sistemin en değerli parçası adına getirilmesini İstanbul’da kuracağız. Bunun en büyük tanımı, İstanbul’u İstanbul’dan İstanbullularla beraber yönetmek” diye konuştu.