Şampiyonluk yarışı veren iki ezeli rakip Süper Lig'de 31. hafta maçı için karşı karşıya geliyor. Kazanan takımın şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde edeceği Galatasaray Beşiktaş maçı futbol severler tarafından heyecanla bekleniyor. . Bir diğer merak konusu ise Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte iki güçlü takımın kozlarını paylaşacağı GS BJK maçı hakkında merak edilen tüm ayrıntılar…

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA NE ZAMAN?

Tüm taraftarların sabırsızlıkla beklediği GS BJK 5 Mayıs Pazar günü oynanacak. Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, TT Arena'da Beşiktaş'ı ağırlayacak. Saat 19.00'da oynanacak olan mücadele, Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.



GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI İLK 11

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Fernando, Donk, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Diagne

YEDEKLER: İsmail, Ahmet, Selçuk, Linnes, Ömer, Emre Akbaba, Semih, Emre Taşdemir, Yunus, Muğdat

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül, Mirin, Vida, Caner Erkin, Atiba, Necip, Dorukhan, Ljajic, Lens, Burak Yılmaz

YEDEKLER: Utku, Adriano, Roco, Muhayer, Kagawa, Oğuzhan, Güven, Larin, Quaresma, Mustafa

SON 10 MAÇTA ÜSTÜN TARAF BEŞİKTAŞ

İki takım arasında oynanan son 10 maçta Beşiktaş'ın üstünlüğü bulunuyor. Siyah-beyazlı ekip, söz konusu 10 karşılaşmada 5 galibiyet aldı. Galatasaray ise 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. İki takım arasındaki 2 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. Söz konusu maçlarda siyah-beyazlı ekip 11 gol atarken, Galatasaray 10 kez fileleri havalandırdı.



GALATASARAY BEŞİKTAŞ BURAK YILMAZ'IN 300. LİG MAÇI

Siyah-beyazlı takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Galatasaray ile oynanacak derbi maçta görev verilmesi halinde Süper Lig'deki 300. karşılaşmasına çıkacak. Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Fenerbahçe, Eskişehirspor ve Manisaspor formalarıyla ligde 299 lig maçına çıkan Burak, rakip fileleri 175 kez havalandırdı.

Burak, ayrıca derbi maçta takımının en büyük kozlarından biri olacak. 33 yaşındaki futbolcu, son 6 maçta takımına 7 gol kazandırdı. Devre arasında transfer edilen deneyimli oyuncu, 12 karşılaşmada siyah-beyazlı formayla 11 gol attı.