Enkaz altından ikinci mucize haber de Şeyma Kambur'dan geldi. Çalışmalar sırasında enkaz altında bir bölgede dinleme yapıldı ve ses gelen bölgeler tespit edildi. Enkaz altında anne Şeyma Kambur ile irtibat kuruldu. Şeyma Kanbur'un 5 ve 7 yaşındaki çocukları Ali ve Zehra da enkaz altında. Son dakika haberlerine göre enkaz altından toplam 5 kişinin seslerinin geldiği gelen sıcak bilgiler arasında .

45 saat sonra gerçekleşen mucizede, 16 yaşındaki genç enkazdan canlı olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu enkaz altından çıkarılan yaralının 16 yaşında bir erkek olduğunu söyledi. Yaralı hastaneye sevk edildi.



Enkaza alanında basın mensuplarına açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Genç bir çocuğumuzu çıkardılar Ses geldi onun üzerine ekipler müdahale ettiler. Ambulansla hastaneye sevk ettiler. 16 yaşında bir erkek. İsmini namazdan sonra açıklayacağız. Namazdan sonra genel bir açıklama yapacağız. Kayıplarımız da var onların da ismini söyleriz" dedi.



Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ise, "Çok mutluyuz. Bir gencimize daha ulaştık. Bütün yaralı vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz" diye konuştu.