Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da Eminönü Mahallesi Rüstempaşa Cadddesi’ndeki bir balıkçıda 4 Ağustos tarihinde darp edilmesi nedeniyle yaralanan Abdullah H.A., hastanedeki tedavisinin ardından polis ekiplerine giderek, şüpheliler hakkında şikayetçi oldu. Ancak Abdullah H.A.’nın hastanedeki tedavisinin ardından beraberindeki müştekilerle beraber Kocaeli’ye gitmesi ve çevrede bulunan güvenlik kameralarından olaya ilişkin görüntülerin tespit edilememesi nedeniyle şüpheliler bulunamadı.

[old_news_related_template title="Trafik magandası tartıştığı adamı ninja kılıcıyla öldürdü" desc="Almanya´da sokak ortasında iki adam tartıştı. Tartışma sonrası eline kılıç alan adam, tartıştığı kişiyi vahşice öldürdü. O anlar amatör kameralarca kaydedildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/08/01/iecrop/ninja-dha_16_9_1564659463.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-trafik-magandasi-tartistigi-adami-ninja-kiliciyla-oldurdu-5260773/"]

GARSONLARI UYARDI, DARP EDİLDİLER

Geçtiğimiz Pazar günü Tarihi Eminönü Balıkçısı’na giden Ali A., Abdullah A. ve Muhammet A. isimli üç kardeş eşleri Esra A. ve Zeynep A. ile birlikte yemek siparişi verdi. Garsonların Zeynep A.’yı ve Esra A.’yı rahatsız ederek servis yapması üzerine 3 kardeş, garsonlara uyarıda bulundu. Bunun üzerine taraflar üzerinde başlayan sözlü tartışma yerini balıkçıda çalışan diğer personellerin de katıldığı arbedeye bıraktı. Garsonlar tarafından darp edilen kardeşlerden birisinin başından pala ile yaralandığı öğrenildi.

[old_news_related_template title="Pendik’teki trafik magandalarına tahliye" desc="Pendik’te hamile bir kadının içinde bulunduğu aracın önünü keserek araca saldıran ve 20’şer yıla kadar hapisle cezalandırılmaları istenen baklava zincirleri sahipleri Hasan Sel ve Hüseyin Sel hakkında tahliye kararı verildi. Aracın camını kırmaya çalışan Hasan Sel “Şeker hastasıyım, kendimi kaybettim” diyerek kendisini savunurken, kardeşi Hüseyin Sel ise, kendilerine en büyük cezanın sosyal medya linci olduğunu söyledi. Müşteki Yunus Emre Bahçıvan, “Sadece bir şerit alamadıkları için bize bunu yaşatmaya hakları yok” dedi. Kararın ardından hamile kadın gözyaşı döktü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/07/30/iecrop/magandalar-dha_16_9_1562694548_16_9_1564478447.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/pendikteki-trafik-magandalarina-tahliye-5256314/"]

8 KİŞİ İÇİN YENİDEN GÖZALTI KARARI


Olayda yaralanan Ali A., Abdullah A. ve Muhammet A. isimli üç kardeş olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Olayda başından palayla yaralanan kardeşlerden birine 21 dikiş atıldığı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden olaya ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheli ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olayda başından yaralanan Abdullah H.A. ve diğer müştekilerin teşhis işlemi için Kocaeli’den İstanbul’a gelmesi üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca 8 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

POLİSLER OLAY YERİNE GEÇ GELDİ İDİDASI

Sosyal medyada yayılan olaya ilişkin bir açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, ilk ihbarın komuta merkezine saat 16.54'te ‘Çalışanlar ağabeyime sopayla vurdular’ şeklinde devam eden bir kavga olarak değil, ‘darba uğramış bir vatandaş’ konusu olarak geldiği belirtildi.

Emniyet, olaya ilişkin 16.54’te polise ihbarda bulunulduğunu ve yaklaşık 5-6 dakika sonra olay yerine ekiplerin gelerek tarafları ayırdığını bildirdi.

KAMERALAR BOZUK İDDİASI

Emniyet, yaşanan olaya ilişkin Mobese kameralarının bozuk olduğu iddiasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.