Olay, Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi’nde, 27 Aralık'ta meydana geldi. Adem G. arkadaşı Nurettin Çınar ile birlikte Atakum’da bulunan bir eğlence merkezine gitti. Adem G., sahnedeki sanatçıdan istek türkü okumasını istedi. İddiaya göre, sanatçı ile Adem G. arasında tartışma çıktı. Eğlence merkezi çalışanları G.'yi dışarı çıkardı. Bir süre sonra dışarı çıkan Nurettin Çınar ile Adem G. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında G., Çınar'ın yüzüne yumruk attı. G. olay yerinden uzaklaşırken, aldığı darbe ile bayılarak yere yığılan Çınar ise bir süre sonra kendine geldi.

[old_news_related_template title="'Eşini oğlunun yanında öldürdü'" desc="Adana’da Hasan Çopur’un 19 yıllık eşini uyurken 6 yaşındaki oğlunun yanında çekiç ve bıçakla öldürdüğü ortaya çıktı. Merkez Yüreğir ilçesi Serinevler Mahallesi'nde 26 Aralık’ta eşi Sevda Çopur’u öldürdükten sonra polis teslim olup ‘Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme’ suçundan tutuklanan Harun Çopur ile ilgili soruşturma devam ederken olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/01/iecrop/babasini_16_9_1546435458.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/esini-oglunun-yaninda-oldurdu-2961124/"]

Bir gün sonra başındaki ağrı nedeniyle hastaneye başvuran Nurettin Çınar'ın kafatasında çatlak olduğu belirlendi. Çınar, gittiği Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde fenalaştı. Çınar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis tarafından gözaltına alınan Adem G., yumruk attığı arkadaşının ölümüne neden olmak suçlamasıyla tutuklandı.

Adem G.'nin arkadaşı Nurettin Çınar'a attığı yumruk güvenlik kameralarına yansıdı.  DHA