Azerbaycan Bakanlar Kuruluna bağlı Corona Virüsüyle Mücadele Operasyon Karargahı tarafından yapılan açıklamada, 27 kişide daha corona virüsü tespit edildiği bildirildi.

Açıklamada, tedavi altına alınan yeni hastalardan sekizinin durumunun ağır olduğu, diğer kişilerin ise sağlık durumunun stabil olduğu belirtildi.

Son verilerle birlikte ülkede toplam vaka sayısı 209'a yükselirken, corona virüsü tespit edilen 4 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi ise taburcu oldu.

Yaklaşık 3 bin kişinin karantinada tutulduğu Azerbaycan’da bugüne kadar 25 binden fazla kişiye corona virüs testi yapıldı.(İHA)

[old_news_related_template title="Coronaya karşı mücadele eden sağlık çalışanları için kampanya başlatıldı" desc="Corona virüsü salgını Türkiye'de yayılmaya devam ediyor. Virüse karşı toplum sağlığını korumaya fedakâr sağlık çalışanları ise haftalardır mücadelenin en ön safında yer alıyor. Atlas Sağlık Eğitim Vakfı da, kahraman sağlık çalışanlarının koruyucu maske ve ekipman ihtiyaçları için şartlı bağış kampanyasına herkesi davet ediyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/29/iecrop/saglir-reuters_16_9_1585491640.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/saglik/coronaya-karsi-mucadele-eden-saglik-calisanlari-icin-kampanya-baslatildi-5711281/"]

[old_news_related_template title="Corona virüsü belirtileri neler? Corona virüsü aşısı ne zaman çıkacak?" desc="Corona virüsü tüm dünyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Corona virüs salgınında en ufak belirtileri dahi taşıyan vatandaşlar endişe duyabiliyor. Sağlık Bakanlığı'ndan konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmelerinde corona virüsünden nasıl korunulacağını, belirtileri ve neler yapılması gerektiğini anlatıyor. Peki corona virüsü belirtileri neler?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/29/iecrop/cinden-getirilen-ilac-shutter_16_9_1585484569.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/saglik/corona-virusu-belirtileri-neler-corona-virusu-asisi-ne-zaman-cikacak-5711147/"]