ABD’de 3 Kasım’da yapılacak Başkanlık seçimlerine sayılı günler kalırken, pek çok ankette Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'ın önünde gösterilen Joe Biden'dan tuhaf bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde Trump'la ilk kez kameralar karşısında kozlarını paylaşan Biden, ABD Başkanı'nın corona virüsüne yakalanması sonrası sahadaki çalışmalarına ağırlık verdi. Kampanya uçağının önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Biden, sosyal mesafe için önerilen uzaklığa dikkat etmeyince eşi Jill Biden tarafından uyarıldıktan sonra kendisini toparladı.

Florida eyaletinin Miami kentine ulaşan çift, Küçük Haiti Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Okul çağındaki kız çocuklarının dans performansını izleyen Biden, seçilmesi halinde Hispanik vatandaşların nasıl destekleneceğinden bahsetti.

'SİZİN İÇİN KÖTÜ HABER'

Dans gösterisiyle ilgili de yorumda bulunan Biden'ın sözleri kaşların kalkmasına sebep oldu. Biden, "Benim için iyi haber buradayım. Sizin için kötü haber ise geri geleceğim. Geri geleceğim ve bu güzel genç hanımları dört yaş büyüdüklerinde yeniden dans ederken görmek istiyorum" dedi.

Trump'ın corona virüsüne yakalanmasınına ardından testlere tabi tutulan Biden, sonuçların negatif çıkmasıyla ziyaretlerine devam etme kararı almıştı.

[old_news_related_template title="Trump-Biden buluşmasına damga vuran an: İnşallah" desc="ABD'de Başkanlık seçimlerine sayılı günler kala ilk kez televizyonda karşı karşıya gelen Donald Trump ve Joe Biden'ın buluşmasına, Biden'ın sözleri damga vurdu. Trump'ın ödediği vergileri açıklayacağını söylemesi üzerine Biden, 'Ne zaman? İnşallah' sözleriyle dikkat çekti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/01/iecrop/trump-biden-reuters-4_16_9_1601535361.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/trump-biden-bulusmasina-damga-vuran-an-insallah-6062266/"]

 

[old_news_related_template title="Melania Trump'tan bomba etkisi yaratacak sözler: O hayat kadını..." desc="Melania Trump'ın, ABD Başkanı Donald Trump'ın kendisini aldattığı öne sürülen porno yıldızı Stormy Daniels'la ilgili şok ifadeler kullandığı ses kaydı yayınlandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/06/iecrop/melania-stormy_16_9_1601976207.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/melania-trumptan-bomba-etkisi-yaratacak-ses-kaydi-o-hayat-kadini-6068745/"]