Milli Piyango tarafından bugün düzenlenen Süper Loto'da büyük ikramiye heyecanlandırıyor. Yenilenen formata göre 60 rakam arasından şanslı 6 rakamı bilenler büyük ödüle hak kazanıyor. Süper Loto'nun bu akşam yapılacak 5'inci çekiliş sonuçları açıklandığı anda sayfamızda olacak. İşte Süper Loto sonuçları...

SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI

Süper Loto'da yeni format sonrası 5. çekiliş bu akşam saat 20.00'da yapıldı. Süper Loto'da büyük ikramiye 27 milyon 247 bin 648 TL olarak belirlendi. Şanslı rakamlar ise; 1-9-14-40-48-58 olarak belirlendi.



BÜYÜK ÖDÜL 27 MİLYON TL

Milli Piyango'nun en fazla oynanan şans oyunlarından Süper Loto'da bu akşam büyük ikramiye tutarı 27 milyon 247 bin 648 TL olarak açıklandı.



SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto oynamak için ister www.millipiyangonline.com'a gel, ister Milli Piyango uygulamasını kullan, istersen de sana en yakın satış noktamızı ziyaret et. Hem dijitalde hem sokakta; sana yakın her yerdeyiz!

Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!