Olay, merkez Selçuklu ilçesinde meydana geldi. M.A.D., elektriklerin kesilmesi sonucu açık bırakılan bahçe kapısından, arkadaşlarıyla çıkıp bisikletle sitenin önündeki sokakta gezmeye başladı.

Bu sırada yoldan geçen bir aracın sürücüsü çocukları sıkıştırdı. M.A.D.'de araca doğru tükürdü. M.A.D. ve arkadaşları tekrar evlerinin bulunduğu sitenin bahçesine geldi.

Peşlerinden gelen 55- 60 yaşlarındaki kimliği belirsiz sürücü de bisikletiyle gezen M.A.D.'yi yakasından tutup tokat atmaya başladı. Aldığı darbeler sonucu M.A.D. bisikletiyle birlikte düştü.

Saldırgan sürücü bu kez de çocuğa tekme atıp uzaklaştı. O anlar ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

Durumu öğrenen çocuğun ailesi ise sürücü hakkında şikayetçi oldu. Polis, sürücünün kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı.(DHA)

[old_news_related_template title="Babalarının öldürdüğü annelerinin cesedini, çocukları buldu!" desc="Bursa'da, Serpil Karataş (41), eşi Osman Cenk Karataş tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kadının cesedini, oyun oynadıkları bahçeden eve dönen çocukları bulurken, cinayetten sonra otomobiliyle kaçan Cenk Karataş, Kütahya polisi tarafından Kütahya-Eskişehir kara yolu üzerindeki Sera Köprülü Kavşağı'nda yakalanarak, gözaltına alındı. Cenk Karataş, ilk ifadesinde 'Boşanma aşamasındaki eşimi ben öldürdüm. Eşime her gün 500 lira vermeme rağmen yetinmiyordu, benden sürekli daha fazla para istiyordu. Eşim ve ailesi, her konuda beni baskı altına alıyordu. Bunlara daha fazla dayanamadım' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/13/iecrop/dha-bursa-4_16_9_1592058175.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/babalarinin-oldurdugu-annelerinin-cesedini-cocuklari-buldu-5872837/"]