(FOTO: Twitter)BAŞKANDAN DEĞİL DOKTORDAN
Taşdelen, "Ülkede ekonomi bu haldeyken tasarrufa kendimizden başlayalım diyerek, Audi makam arabasını satacağımızı duyurmuştum. 6 aydır da kullanmıyorum. Makam arabasının ATO’dan değerlemesi geldi. Yakında ihaleyle satışına çıkacağız. Temiz. Doktordan değil; Başkan’dan." dedi.
(FOTO: Twitter)Taşdelen, ardından bir paylaşım daha yaparak "İktidar yapmıyor biz yapalım. Biz örnek olalım" ifadesini kullanıp şu çağrıyı yaptı:
"CHP’li belediye başkanları olarak bir görevimiz var. İktidar yapmıyor; eleştiriyoruz. Biz yapalım. Biz örnek olalım. Ülke ekonomisi bu haldeyken lüks makam aracına binmeyelim. Gelin; o araçları satalım; parasını yoksul çocuklarımıza tablet almaya, bursa, sosyal yardıma harcayalım.”