CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, sosyal medyadan corona virüsü testinin pozitif çıktığını duyurdu. Yıldızlı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

* Değerli dostlarım, bugün yaptırdığım tomografi çekimi ve kan tahlillerimin ardından yapılan Covid-19 testim pozitif çıktı. Bir süre daha evde tedavi sürecine devam edeceğim. Tedavi sürecini sağlıklı bir şekilde atlatarak yeniden aranızda olmak dileğiyle.



[old_news_related_template title="Coronadan ölen epilepsi hastası çocuğun ailesinden şok iddialar..." desc="Batman’da corona virüsü testi pozitif çıkan ve hastanelerde yer olmadığı için tedavisine geç başlandığı iddia edilen epilepsi hastası 1,5 yaşındaki S.A. yaşamını yitirdi. S.A’nın halası Safiye Akdağ yeğeninin başka hastaneye sevki için saatlerce hastane aradıklarını ancak bulamadıklarını belirterek, ”Biz ve hastanedekiler diğer hastanelerde yer aramaya başladık sadece devlet hastaneleri değil özel hastanelerde de yer arama girişimine girdik. Saatlerce saatlerce yer aradık ama çevre illerde dahil hiçbir yerde yer bulamadık.” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/11/29/iecrop/batman-sozcu_16_9_1606666727.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/coronadan-olen-epilepsi-hastasi-cocugun-ailesinden-sok-iddialar-6146647/"]