Hatay’ın Samandağ ilçesinde isminin N.T. olduğu öğrenilen 2 çocuk annesi kadın, imam nikahlı olduğu ve bir süre önce ayrıldığı öğrenilen şahıs tarafından sokak ortasında darbedildi.

KENDİSİNİ BEKLEYEN MOTOSİKLETE BİNİP KAÇTI

İlçeye bağlı Deniz Mahallesi’nde yaşanan olayda Y.D. bir süre önce birliktelik yaşadığı kadını saçından tutarak yere yatırdı. Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde N.T.’nin kızının çığlıklarından tedirgin olan adamın kendisini bekleyen motosiklete binerek olay yerinden kaçtığı ve çevredekilerin de daha sonra kadına yardım ettiği görülüyor.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Yaşananların ardından harekete geçen polis ekipleri kimliğini tespit ettiği Y.D.’yi gözaltına aldı. Y.D savcılıktaki ifadesinden sonra çıkarıldığı mahkemece adli kontrol talebiyle serbest bırakıldı.

[old_news_related_template title="Uğur Dündar ifşa etti, Bakan Soylu harekete geçti" desc="Sosyal medyadan İsmet İnönü'ye hakaret eden eski Yozgat AKP Gençlik Kolları Başkanı Çelebi Altuntaş, duayen haberci Uğur Dündar ve usta gazeteci Yılmaz Özdil'e de küfür etmişti. Altuntaş'ı ifşa eden Dündar'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Twitter'dan yaptığı çağrı karşılık buldu. Soylu, Dündar'ı telefonla arayarak Çelebi hakkında gerekli işlemlerin yapılması için Emniyet teşkilatına talimat verdiğini söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/09/14/iecrop/ugurdundar-depophotos_16_9_1600075761.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/kufurbaz-akpli-icin-suleyman-soyludan-talimat-6037113/"]