CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yaşanılabilir bir dünya düşüyle emeğini ortaya koyan, hak ettikleri koşullarda işbaşı yapmak için sabırsızlanan tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladığını belirtti.

“YAŞASIN 1 MAYIS”

Sosyal medyadan paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı;

*Tüm eşitsizliklere, sömürüye ve salgın hastalık tehlikesine rağmen; daha yaşanabilir bir dünya düşüyle emeğini ortaya koyan, hak ettikleri koşullarda işbaşı yapıp alın teri dökmek için sabırsızlanan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.

*Çalışma koşullarının iyileştirildiği, emeğin karşılığının alındığı, gelir dağılımında adaletin sağlandığı, iş cinayetlerinin son bulduğu, istihdamın arttırılıp işsizliğin çözüldüğü, üretimden ve üretenden yana bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz, sağlıklı günlerde 1 Mayıs’ları meydanlarda coşkuyla kutlayacağız. Yaşasın 1 Mayıs.



[old_news_related_template title="Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı!" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. Erdoğan'ın mesajında 'Tüm dünyada işçilerin birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs’ın, hakkaniyetli ve adil şartlarda bir çalışma ortamına vesile olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum' ifadeleri yer aldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/30/iecrop/erdogan-depophotos-1_16_9_1588269586.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/cumhurbaskani-erdogandan-1-mayis-mesaji-5-5785448/"]