ÖSYM Uzman Yardımcılığı sözlü sınav sonuçları belli oldu. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Uzman Yardımcılığı sözlü sınav sonuçlarının adayların erişimine açıldığını duyurdu. Sonuçları sorgulamak için haberimizde paylaştığımız linki kullanmanız yeterli.

ÖSYM UZMAN YARDIMCILIĞI SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Uzman Yardımcılığı sözlü sınav sonuçları açıklanmıştır.

Adaylar, 2019-ÖSYM Uzman Yardımcılığı Sözlü Sınav Sonuç Belgelerine https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler. İlgililere saygıyla duyurulur.

ÖSYM Uzman Yardımcılığı Sözlü Sınav Sonuçları



[old_news_related_template title="ÖSYM corona önlemleri kapsamında sınavları erteledi! İşte yeni ÖSYM sınav takvimi..." desc="Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) corona virüsü önlemleri kapsamında 2020 sınav takviminde güncelleme yaptı. Son dakika haberine göre; dokuz sınavın tarihi ertelendi. Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan MSÜ, YDS, EKPSS tarihi değişen sınavlar arasında. İşte ÖSYM'nin yeni yayınladığı sınav takvimi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/19/iecrop/osym-1_16_9_1584609371.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/egitim/osym-corona-onlemleri-kapsaminda-sinavlari-erteledi-5688302/"]