Sosyal medya profilinde MHP MYK üyesi yazan Selami Şişman, Şirin Payzın'ın kendisi gibi gazeteci olan babası Nizam Payzın'ın ölüm ilanının fotoğrafını paylaşarak tehditte bulundu.

 "NEFES ALAMAYACAKSINIZ"

1988 yılında yayınlanan ilanı paylaşan Şişman şu ifadeleri  kullandı: "Bülbül yuvasının, kapana kısılmış, suyun öbür yakasının köksüz, lağımcıları,Türk vatanında yaptıklarınız, yapacaklarınız İçin anlayacağınız dilden THE END ,Türk’ün kökleri sizleri sardıkça kuduracaksınız, nefes alamayacaksınız." (Dil bilgisi ve imla hataları şahsa aittir)


"KORKMUYORUM, İSTEDİĞİN KADAR TEHDİT ET"

Şişman'ın tehdit mesajını sosyal medya hesabından paylaşan Payzın, şunları yazdı: "MHP MYK üyesiymiş öyle yazıyor profilinde. Bana attığı mesaj. Babamın vefat ilanını kullanmış… Bir de beni tehdit ediyor... Şimdi bunu dava etsem bu ahlaksıza pirim vermiş olacağım... Bu arada not: Korkmuyorum ! İstediğin kadar tehdit et!"

[old_news_related_template title="Büşra hemşire Mansur Yavaş’tan aşure isteyince tehdit edildi" desc="Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya paylaşımıyla kendisinden aşure isteyen Büşra hemşire ve çalışma arkadaşlarına aşure yolladı. Başkan Yavaş'ın, Büşra hemşire ile olan karşılıklı mesajlarını paylaşmasının ardından Kaan Altınok isimli bir kullanıcı, Büşra hemşireye tehdit ve hakaret yağdırdı. Bu yazışma üzerine paylaşımını silmek zorunda kalan Büşra hemşire, kullanıcı adını da değiştirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/31/iecrop/mansur-yavas-hemsire_16_9_1598857844.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/mansur-yavastan-asure-isteyen-hemsireye-tehdit-6015055/"]

[old_news_related_template title="Savcılık kadınları hedef alan o paylaşımı eleştiri saydı!" desc="Oyuncu Berna Laçin, gazeteci Nevşin Mengü, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Avukat Feyza Altun hakkında yapılan 'Darbeye yeltenirlerse, Nevşin benim, Berna benim, Feyza Altun benim. Canan'ı ben almam. Aklınızdan bile geçirmeyin, şimdiden söyleyeyim' şeklindeki çirkin paylaşımı ağır eleştiri sayan savcılık, soruşturmada takipsizlik kararı verdi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/07/iecrop/kadin-foto-sozcu_16_9_1594104491.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/savcilik-kadinlari-hedef-alan-o-paylasimi-elestiri-saydi-5915841/"]