Olay, Şişli, Mecidiyeköy, Büyükdere Caddesi’ndeki bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir ülkemizde olan biri erkek 3 turistin bulunduğu odada saat 14.40 sıralarında silah sesi duyuldu. Odaya giren görevliler üç kişinin yaralı olduğunu görünce sağlık ekiplerine haber verildi.

KENDİ ELİNİ YARALADI

Yaralılar sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilirken, polis olayla ilgili çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmada, yaralıların ifadeleri alındı. İddiaya göre, otel odasında yaşanan olayda, ismi gizli tutulan kişi, silahını temizlerken, tabanca bir anda patladı.

Namludan çıkan mermi Arap ülkelerinden turist olarak geldiği öne sürülen kişinin sol elini yaraladı. Daha sonra ise duvardan sekerek kadınlardan birinin ayak bileğini diğerinin kolunu sıyırdı.

Olayda kullanılan silaha el konulurken yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

[old_news_related_template title="Tatil için gittiği otelde rezervasyonu çıkmayınca parasını faiziyle geri aldı" desc="Tatil için bir firmayla anlaşan ve parasını ödemesine rağmen gittiği otelde ismine rezervasyon yapılmadığını öğrenen bir kişi, firmadan şikayetçi olarak verdiği paranın fazlasını geri aldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/22/iecrop/tatil-otel-shutterstock_16_9_1603361020.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/tatil-icin-gittigi-otelde-rezervasyonu-cikmayinca-parasini-faiziyle-geri-aldi-6093047/"]

[old_news_related_template title="İstanbul'da tüm hastanelerde pandemi bölümü olacak" desc="İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, bu akşam tüm hastaneleri pandemi hastanesi ilan etmek üzere planlama yaptı. Hastanelerdeki yataklarda ayrılması gereken sayılar da belirlendi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/24/iecrop/corona-dha-2_16_9_1603560962.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/istanbulda-tum-hastanelerde-pandemi-bolumu-olacak-6096471/"]