Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il değerlendirme toplantıları kapsamında vali ve il sağlık müdürleri ile görüştüklerini açıkladı.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 14 ilin valileri, sağlık müdürleri ve halk sağlığı başkanlarıyla videokonferans gerçekleştirdiklerini belirtti.

''İl değerlendirme toplantılarında, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Konya, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Diyarbakır, Bursa, Erzurum, Şanlıurfa, Mardin, Batman valileri, il sağlık müdürleri, halk sağlığı başkanlarıyla, il bazında, 14 ayrı video konferansta dün bir araya geldik." açıklamasını yapan Koca, toplantıda vaka durumunu ve tedbirleri değerlendirdiklerini belirtti.



Koca açıklamasında, "Salgına karşı planlama yaptık. İl hıfzıssıhha kurullarının başkanı valilerimizle il sağlık müdürlüklerimizin çalışmalarında eş güdümü sağladık." bilgisini paylaştı. (DHA)

[old_news_related_template title="Son dakika... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 'hastanelerin kapasitesi doldu' iddialarına yanıt" desc="Ankara ve Konya'daki hastanelerin corona virüsü vakalarındaki artış nedeniyle tamamen dolduğu iddialarına Sağlık Bakanı Koca'dan yanıt geldi. Dün akşam saatlerinde Konya'daki hastanelerin doluluk oranlarının yüzdelerini açıklayan Koca, bugün de 'COVID-19 nedeniyle hastaneleri dolu bir ilimiz, hatta kapasitesi tamamen dolu hastanemiz yoktur.' açıklaması yaptı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/06/iecrop/fahrettin-koca-bakanlik_16_9_1596698506.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/saglik/saglik-bakani-fahrettin-kocadan-hastanelerin-kapasitesi-doldu-iddialarina-yanit-5972519/"]