Birleşmiş Milletler (BM) 76. Genel Kurulu Toplantısı için ABD’nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Zoran Milanoviç ve Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor ile Türkevi’nde bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı. Görüşmede, Hırvatistan heyetinin yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da hazır bulundu.

Erdoğan'a ABD ziyaretinde eşlik eden Emine Erdoğan, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Zoran Milanovic'in eşi Sanja Milanovic ile bir araya geldi. (İHA)

[old_news_related_template title="Erdoğan ve Destici, New York'ta görüştü" desc="Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, New York'ta bir araya geldi. Erdoğan'a davet ve kabulü için teşekkür eden Destici, Türken heyeti, New York Times heyeti, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile yapılan görüşmelere, FPA ve SETA DC tarafından düzenlenen programa, TAİK tarafından ABD iş dünyasının temsilcileriyle tertiplenen etkinliklere de katıldığını belirtti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/21/iecrop/abdd-sha_16_9_1632239994.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/erdogan-ve-destici-new-yorkta-gorustu-6662314/"]

[old_news_related_template title="Erdoğan, New York'taki lüks yurt inşaatını yakından takip ediyor" desc="Türkiye'de öğrenciler barınacak yurt bulamazken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyanın en pahalı konut stokunun bulunduğu New York Manhattan'da dünyanın en lüks öğrenci yurdunu yapan TÜRKEN yöneticileriyle bir araya geldi. Erdoğan, 'Projeyi yakinen takip ediyorum. Yakında bitecek' dedi. Türkiye'deki öğrencileri kıskandıracak New York'taki yurt bağış tartışmalarıyla gündeme gelmişti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/21/iecrop/ana-foto_16_9_1632223987.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/erdogan-new-yorktaki-luks-yurt-insaatini-yakindan-takip-ediyor-6661591/"]