Jaxson Hayes'in avukatlarının, oyuncunun gözaltına alınırken polisin ensesine dizini dayadığını ve nefessiz kaldığını belirtmesi üzerine soruşturma açan Los Angeles Polis Teşkilatı, olayın polis kamerası görüntülerini paylaştı.

Görüntülerde, gözaltı sırasında polisin Hayes'in ensesine dizini dayadığı ve oyuncunun birkaç defa "Nefes alamıyorum" dediği tespit edildi.

Los Angeles polisi, aile içi şiddet ihbarı üzerine Jaxon Hayes'in evine gittiğini ve oyuncunun direndiği için şok tabancısı kullandıklarını belirtti. Polis ayrıca soruşturmanın devam ettiğini ve bir yıl sürebileceğini belirtti.

[old_news_related_template title="George Floyd'u akıllara getiren görüntü! Tepki yağdı" desc="Almanya'nın Göttingen kentinde polis bir kişiyi darp ederek gözaltına aldı. 4 polisin yere yatırarak gözaltına almaya çalıştığı 28 yaşındaki şahsı dakikalarca yumruklaması ve şiddet uygulaması sosyal medyada tepkiyle karşılandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/19/iecrop/almanya_16_9_1626729126.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/george-floydu-akillara-getiren-goruntu-tepki-yagdi-6547590/"]