Edinilen bilgiye göre, Anamur ilçesine bağlı Sarı Ağaç mevkiinde öğle saatlerinde başlayan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediyor.

 

Yangınla ilgili İHA muhabirine konuşan Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, 5-6 dönümlük çam ağaçlarının bulunduğu bölgede yangının çıktığını belirterek, "Şu anda havadan 3 helikopter, karadan 11 arazöz yangına müdahale ediyor. Şu anda tam olarak kontrol altında değil ama korkulacak bir şey yok. Kısa sürede kontrol altına alacağımızı düşünüyorum" dedi. (İHA)

[old_news_related_template title="Sanayi bölgesinde yangın! Çok sayıda itfaiye sevk edildi" desc="Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde bir şirketin iplik ve hammadde deposunda yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın yoğun müdahalenin ardından kontrol altına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/18/iecrop/gazi_16_9_1634580612.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/sanayi-bolgesinde-yangin-cok-sayida-itfaiye-sevk-edildi-6714737/"]