İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir Milletvekili Aytun Çıray’la görüşecek. Genel Merkez’de bugün saat 17.00’deki buluşma ile kurultaydan sonra ilk adım atılmış oluyor.



20 Eylül 2020’deki kurultayda ismi ‘çizilecekler listesine’ yazılan ve parti içinde ‘muhalif’ söylemleriyle öne çıkan İzmir Milletvekili Aytun Çıray, yaşananları “Kurultayda makas değişikliği, alan temizliği yapıldı” diye açıklamıştı.

Görüşme ile birlikte 5 aydır süren buzların erimesi bekleniyor. İYİ Parti Lideri Akşener, kendisiyle görüşme talebinde bulunan muhalif isimlerden Ümit Özdağ’ın randevu talebine ise olumsuz yanıt vermişti.

[old_news_related_template title="Akşener mahkemenin Özdağ kararını yorumladı: Yargı çok hızlı çalıştı, bu çok manidar" desc="İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ümit Özdağ'ın İYİ Parti'den ihraç kararını değerlendirdi: Yargı çok hızlı çalıştı. Bu çok manidar. Çok ilginç geldi bize. İnşallah bütün yargılamalarda aynı şey olur." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/14/iecrop/2-1_16_9_1610626142.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/aksener-mahkemenin-ozdag-kararini-yorumladi-yargi-cok-hizli-calisti-bu-cok-manidar-6211284/"]