Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyeleri, AKP'li rektör Melih Bulu'nun atanmasına yönelik başlattıkları protesto nöbetinin 65'incisini gerçekleştirdi.

Güney Kampüs'te rektörlük binasına bir kez daha sırtını dönerek eylem gerçekleştiren öğretim üyelerinin gündeminde bugün davası görülen, Boğaziçi protestoları sırasında tutuklanan ve gözaltına alınan öğrenciler de vardı.

"Öğrencime dokunma" afişleriyle eylemlerini gerçekleştiren öğretim üyeleri, daha sonra afişleri rektörlük binasının kapısına bıraktı.



[old_news_related_template title="Boğaziçi protestolarına polisten sert müdahale: Çok sayıda gözaltı var" desc="İstanbul Kadıköy'de Boğaziçi Üniversitesi rektör ataması protestolarında tutuklanan öğrenciler için eylem düzenlendi. Polisin sert müdahalesiyle çok sayıda kişi gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/01/iecrop/bogazici-sozcu_16_9_1617294724.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/bogazici-protestolarina-polisten-sert-mudahale-cok-sayida-gozalti-var-6347979/"]