Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı verilerine göre, saat 12.16'da, Richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. 16,70 kilometre derinliğindeki deprem, Datça ve kırsal mahalleri Yazıköy, Cumalı, Mesudiye, Sındı Yakaköy'de hissedildi. Datça'ya 53 kilometre mesafedeki depremle ilgili olumsuzluk bildirilmedi.



SON DEPREMLER LİSTESİ

Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER

[old_news_related_template title="En son nerede deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD güncel verileri…" desc="Son günlerde sıkça meydana gelen depremler vatandaşlarda korku ve panik yaratabiliyor. Son olarak geçtiğimiz saatlerde Ege'de 3.3 ve Malatya'da 3.4 deprem yaşandı. Son depremler hakkında tüm bilgiler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılıyor. İşte deprem listesi ve güncel veriler..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/06/iecrop/son-depremler-shutter_16_9_1628241371.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/en-son-nerede-deprem-oldu-iste-kandilli-rasathanesi-ve-afad-guncel-verileri-6578195/"]