Tokat'ta 35 yaşındaki Murat Karaçali,  boşanma aşamasında olduğu M.K. ile ilişki yaşadığı iddiasıyla tartıştığı A.K.'yi (42) sokak ortasında 38 yerinden bıçakladı.

Erbaa ilçesinde, karantina uygulanan mahallede yaşayan A.K., Ankara'dan gelen Murat Karaçali ile yolda karşılaştı. Karaçali, boşanma aşamasındaki eşi M.K. ile A.K.'nin ilişkisi olduğunu iddia edince ikili arasında tartışma çıktı.

Tartışma, kısa sürede büyüdü. Murat Karaçali, A.K.'yi bıçakla önce boğazından daha sonra vücudunun 37 yerinden yaraladı. A.K., kanlar içinde yere yığıldı. Karaçali de olay yerinden kaçtı.

ŞANSESERİ ÖLMEDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı A.K., ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

A.K., buradaki müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisi devam eden A.K.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

TUTUKLANDI

Olaydan kısa süre sonra yakalanıp, gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat Karaçali, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çamlıbel T Tipi Cezaevi'ne gönderilen Murat Karaçali'nin, ifadesinde, boşanma aşamasındaki eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği A.K.'nin evinin önüne gittiğini, burada tartıştıklarını ve çıkan kavgada bıçakladığını söylediği öğrenildi.

DHA

[old_news_related_template title="Küçük çocuğun gözleri önünde genç kadını katletti" desc="Rusya'da sabah saatlerinde okula giden küçük çocuğun gözleri önünde bir kadın abisi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/18/iecrop/cinayet-iha1_16_9_1616083791.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/kucuk-cocugun-gozleri-onunde-genc-kadini-katletti-6321597/"]