Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldığı açıklamalar ve Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Musab Turan'ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye yönelttiği "19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan milletin teveccühünü kazanan AK Parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük? Üç buçuk yaşında oğlumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizin çocuklarınız yok mu?" soruları gündemdeki yerini korurken, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

"YENİ BİR OYUN SAHNELENİYOR"

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Altun, "Yeni bir oyun sahneleniyor. Kirli bir oyun bu. Bir o kadar da ucuz. Adice bir kumpas. Bu kumpasın içinde yer alan tüm iç ve dış unsurların adalet önünde hesap vermesi için çalışacağız. Türkiye, o eski Türkiye değil artık!" dedi.

"AA ÇATISI ALTINDA BARINAMAZ"

Anadolu Ajansı'nın, Musab Turan'ın işine son vermesinin ardından paylaşım yapan Fahrettin Altun, "Türkiye Cumhuriyeti ciddi bir devlettir. Her kim devletimizin ciddiyetine halel getirmeyi amaçlarsa bedelini öder. Terörün, suç örgütlerinin diliyle milli iradenin temsilcisi olan hükümetimizi küçük düşürücü eylemlere girişenler Anadolu Ajansı çatısı altında barınamaz" ifadesini kullandı.



[old_news_related_template title="AA muhabirinden iki bakanı şoke eden soru" desc="Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye sorduğu soru iki bakanı şoke etti. AA muhabiri, '19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan milletin teveccühünü kazanan AK Parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük? Üç buçuk yaşında oğlumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizin çocuklarınız yok mu?' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/21/iecrop/bakanlar-1_16_9_1621612557.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/aa-muhabirinden-iki-bakani-sok-eden-soru-6443606/"]

[old_news_related_template title="Süleyman Soylu’nun danışmanından AA’ya: Bu ne kahpeliktir bu ne şerefsizliktir" desc="Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Musab Turan'ın Bakan Mustafa Varank ile Bakan Bekir Pakdemirli'ye '19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan milletin teveccühünü kazanan AK Parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük?' diye sormasına, Soylu’nun Danışmanı Mazhar Yıldırımhan 'Bu ne kahpeliktir. Bu ne şerefsizliktir' ifadeleriyle tepki gösterdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/21/iecrop/soylu-dha-1_16_9_1621621487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/suleyman-soylunun-danismanindan-aaya-bu-ne-kahpeliktir-bu-ne-serefsizliktir-6443790/"]