Yangın, Kartal Yukarı Mahalle Üsküdar Caddesi üzerinde bulunan bir dershanede saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın giriş katındaki kablolardan başlayan yangın kısa sürede tüm binaya yayıldı. O esnada bina içerisinde bulunan vatandaşlar dumanların yükseldiğini görünce telaşla binayı terk etti.

Çıkan duman ve alevleri fark eden çevredeki vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Adrese gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak caddeyi trafiğe kapatırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Öte yandan yangın drone ile havadan görüntülendi. (İHA)

[old_news_related_template title="Cinayete yangın süsü veren sanığa ağırlaştırılmış müebbet" desc="İstanbul Kartal’da gönül ilişkisi yaşadığını iddia ettiği kadını eşarpla boğarak öldürdükten sonra evi ateşe vermekten yargılanan sanık, “kasten öldürme” ve “silahla konutta yağma” suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıl hapse mahkum edildi. Mahkeme, sanığın kadını boğduğu eşarbı silahtan saydı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/05/iecrop/feride-genc-foto-sozcu_16_9_1614935974.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/cinayete-yangin-susu-veren-saniga-agirlastirilmis-muebbet-6296694/"]