İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yeni bir operasyon gerçekleştirildi.

Emniyet kaynaklarından verilen bilgiye göre, operasyon İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirildi. Polis, Etiyopya - İstanbul uçağının yolcularından olan Nijerya uyruklu B.E.O. isimli şahsın sindirim sisteminden toplam 96 adet kapsül içerisinde daralı ağırlığı bir kilo 844 gram gelen kokain ele geçirildi. Nijerya uyruklu uyuşturucu kaçakçısı, 1 Haziran’da sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Kokain kaçakçısının havalimanına girdiği anlarda çekilen görüntülerde, şüphelinin karnındaki şişlik ve yürümesi dikkat çekiyor. O anlardaki görüntüler de kameralara yansımış görünüyor.

[old_news_related_template title="Organik atık konteynerinden kokain çıktı" desc="Almanya'nın Erding kentindeki bir lojistik şirketinin organik atık konteynerinde milyonlarca Euro değerinde kokain bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/25/iecrop/uyusturucu-almanpolis_16_9_1621938437.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/organik-atik-konteynerinden-kokain-cikti-6449769/"]