AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı koordinesindeki gençler 15 ilde adliyelere başvurup CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye ile Katar arasındaki 'Askeri Sağlık Alanında Eğitim ve İşbirliği Protokolü' ile ilgili yaptığı paylaşımların yanıltıcı ve moral bozucu olduğu gerekçesiyle 1 liralık manevi tazminat davası açtı.

"SİZE ZERRE DOKUNANIN CANINA OKUYACAĞIM"

Açılan davalara ilişkin Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan tüm gençlere seslendiği bir paylaşımda bulunarak şunları söyledi:

* Sevgili gençler, birkaç genç beni dava etmiş, bunun üzerine size seslenmek istedim. Gençler, iktidarımızda öyle güçlendireceğim, özgürleştireceğim ki sizleri, siyasetçiler sizi manipülasyonlarına araç etmeyi cesaret edemeyecek. Size zerre dokunanın canına okuyacağım. Ss alın!

Kılıçdaroğlu, söz konusu protokol hakkında da "Halkımızı protokolü okumaya davet ediyorum. Gençler anladı oyunu, şimdi sıra halkımızda… Bu askerî gibi çerçevelenmiş ve bilerek ucu açık bırakılmış korkunç bir manipülasyondur!" demişti.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'ndan hükümete Katar'la ilgili 6 soru" desc="CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bu askerî gibi çerçevelenmiş ve bilerek ucu açık bırakılmış korkunç bir manipülasyondur' diyerek 'Türkiye ile Katar arasında imzalanan Askeri Sağlık Alanı'nda Eğitim ve İşbirliği' ile ilgili hükümete 6 soru yöneltti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/26/iecrop/kilicdaroglu-depo-3_16_9_1624733776.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kilicdaroglundan-sert-yanit-bize-sokmez-erdogan-6507479/"]