Kestel Barakfaki mevkiinde tekstil ve deri yardımcı kimyasalları üretimi yapılan fabrikada öğle saatlerinde bir patlama meydana geldi. Henüz sebebi bilinmeyen patlama sonrası yangın çıktı. Olayda ilk belirlemelere göre 1 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi de yaralandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangının söndürürken, patlamanın sebebini belirlemek için inceleme başlatıldı.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Yaşanan patlamada yaşamını yitiren Özkan Deniz'in (43), üretim operatörü olarak çalıştığı öğrenildi. Evli ve 3 çouk babası Deniz'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Bursa Cumhuriyet Savcılğı, olayla ilgili soruşturma başlattı.
(DHA)

[old_news_related_template title="Ümraniye'de 2 katlı iş yerinde çıkan yangında art arda patlamalar" desc="İstanbul Ümraniye'de iş yeri olarak kullanılan 2 katlı binada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, mahalle sakinleri peş peşe duyulan patlama sesleri ile sokağa döküldü. Yangın sonucu bir otomobil ve 2 binada hasar meydana geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/04/iecrop/dha-umraniye-1_16_9_1633377224.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/umraniyede-2-katli-is-yerinde-cikan-yanginda-art-arda-patlamalar-6687529/"]