Kuşadası’nın Cumhuriyet mahallesinde bir apart otelde kavga ihbarı alan polisler, olay yerine gidip kavga nedenini öğrenince donup kaldı. 4 yaşındaki kızı E.G.’ye, H.A.A.’nın cinsel istismarda bulunduğunu iddia eden Kırgızistan uyruklu Makhabat Uryvaeva’yı (42) polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Küçük kıza cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen H.A.A.’yı ise gözaltına aldı.

KIZINI GÖREMEYİNCE TELAŞA KAPILDI

İddiaya göre Rusya’da ikamet eden Makhabat Uryvaeva bir süre önce H.A.A ile evli olan kuzeni Anara Dzhunasheva’yı ziyarete geldi. Kızı ile birlikte kuzeninin kaldığı apartta kalan Uryvaev, dün gece uyandığında kızını görmeyince telaşa kapıldı. Telefonla aradığı kuzeninin küçük kızın yanlarında olduğunu söylemesi üzerine biraz olsun rahatlayan anne Uryvaev, çocuğunun getirilmesini istedi.

ADLİYEDE TUTUKLANDI

Annesine gelen küçük kızın tedirgin hareketlerinden şüphelenen anne, kızını sorgulayınca cinsel istismara uğradığını öğrendi. Çılgına dönen anne H.A.A. ile kuzeninin kaldığı daireye giderek ikisine saldırdı. Olay üzerine aparta gelen polislerin gözaltına aldığı H.A.A. sorguya alınırken, küçük kız tedavi altına alındı. Daha önce 4 ayrı suçtan sabıkası olduğu öğrenilen H.A.A. bugün akşam saatlerinde sevk edildiği adliyede tutuklanarak Söke Cezaevine gönderildi.

[old_news_related_template title="Taciz iddiasını duyan köylüler sokağa döküldü" desc="Isparta’da Gölcük Tabiat Parkı’nda genç bir kızın taciz edildiği iddiasıyla Yakaören köyünden yaklaşık 100 kişi tepki göstermek için toplandı. Güçlükle sakinleştirilen grup, jandarma tarafından dağıtıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/28/iecrop/taczi-iha-3_16_9_1614540019.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/taciz-iddiasini-duyan-koyluler-sokaga-dokuldu-6287556/"]

[old_news_related_template title="Oyunu ortaya çıkan dolandırıcı kadından 'taciz' yalanı" desc="İstanbul Ataşehir’de bir motosiklet sürücüsü, hastaneye gidecek paraları olmadığını belirterek vatandaşlardan para toplayan kadınların dolandırıcı olduğunu söyleyip sürücülere uyarıda bulununca, kadınlar tarafından tehdit edildi. Kadınlardan biri, motosiklet sürücüsünü 'Polisi çağırırsan ben de senin tacizci olduğunu söyleyeceğim' diyerek tehdit etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/28/iecrop/taciz-foto-iha_16_9_1614495606.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/oyunu-ortaya-cikan-dolandirici-kadindan-taciz-yalani-6286594/"]