Evinden 20 Mayıs'ta çıktıktan sonra kendisine ulaşılamayınca kayıp olarak aranan Yunus Akan, 25 Mayıs'ta Güzelyurt Mahallesi'ndeki bir su kuyusunda ölü olarak bulundu. Adli Tıp Kurumunda yapılan otopside tabancayla öldürüldükten sonra su kuyusuna atıldığı belirlenen Yunus Akan'ın ölümüyle ilgili Dilaver ile Murat Fırat kardeşler gözaltına alındı.

Dilaver ile Murat Fırat'ın emniyetteki sorgusunda, Yunus Akan'ı aralarında bulunan husumet nedeniyle öldürdüklerini itiraf ettikleri öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Cinayetin tanığı: Gördüm ancak korkudan müdahale edemedim" desc="İstanbul Kadıköy'de hastanedeki kadın cinayetini gören eczacı, 'Olayı gördüm ancak korkudan müdahale edemedim. Tek ben değil kimse zanlıya müdahale edemedi. Hastaneden gelen 7 güvenlik görevlisi bile korkudan müdahale edemedi' diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/27/iecrop/cinayet-foto-dha_16_9_1622119630.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/cinayetin-tanigi-gordum-ancak-korkudan-mudahale-edemedim-6454026/"]