Norveç'in başkenti Oslo'da bir gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.

London Pub isimli gece kulübü ve çevresinde yaşanan saldırıda silahlı kişinin yakalandığı bildirildi. Görgü tanıklarına göre saldırgan, elinde bir çantayla olay yerine gelerek etrafa ateş açmaya başladı.

ONUR YÜRÜYÜŞÜ İPTAL EDİLDİ

Olayın yaşandığı gece kulübünün eşcinsellerin müdavimi olduğu bir mekan olduğu belirtildi. Oslo’da bugün yapılması planlanan Eşcinsel Onur Yürüyüşü etkinliği de saldırı nedeniyle iptal edildi.

Polis olayın, radikal İslamcı gruplarla bağlantılı bir "terör saldırısı" olarak soruşturulacağını açıkladı. Saldırganın radikal İslamcı eğilimleri olan ve geçmişte ruhsal sorunları bulunan bir kişi olduğu belirtildi.

[old_news_related_template title="İngiliz genç mankenler gece kulübü önünde birbirine girdi" desc="Bir tanıtım etkinliği için Slovakya'nın başkenti Bratislava'ya giden iki manken gece kulübü önünde birbirine girdi. Birbirlerine küfür eden iki manken daha sonra yumruklaşmaya başlarken kavga yerde devam etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/18/iecrop/kavga_16_9_1652859936.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/ingiliz-genc-mankenler-gece-kulubu-onunde-birbirine-girdi/"]