Uşak’ta mülkiyeti AKP’li belediyeye ait Huzur Park’ın bir bölümü meclis kararı ile satılığa çıkarıldı. Dikilitaş Mahallesindeki 12 bin 431 metrekarelik alanın muhammen bedeli 43 milyon lira olarak belirlendi. Çoğunluğu ormanlık olan alanın imar durumu en fazla 12 kat şartıyla otel alanı olarak tescil edildi.

BİR YIL ÖNCE 3 MİLYON LİRA HARCANDI

AKP’li Uşak Belediyesi’nin aynı alandaki lokanta ile sosyal tesislerin bakım ve onarımı için geçen yıl 3 milyon liralık tadilat yaptığı belirtildi. İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş alan içinde  piknik alanı, yürüyüş alanları, çocuk parkı ve spor tesislerinin bulunduğunu belirterek, “Bu park kentin en değerli alanı. Bir yıl önce tadilat yapıp halka duyurdular. Tekrar halkın hizmetine sunulacağına dair duyurular yaptılar. Herkes tekrar hizmete girmesini beklerken satışa çıkardılar” diye konuştu.



“SEÇİM BÜTÇESİ OLUŞTURUYORLAR”

Parti binasına üzerinde ‘Huzur Park Şelaleyi Satmak Uşak Halkına İhanettir’ yazılı dev bir pankart asan Savaş, “Huzur Park Şelale Tesisleri 3 Şubat’ta 43 milyon gibi komik bir bedelle ihaleye çıkarılmak, satılmak istenmektedir. Belediye meclisinde çalışma yaptık ama önüne geçemedik. İktidar batırdığı belediyenin borçlarını ödemek adına değil ilk seçimde kendilerine seçim bütçesi oluşturmak adına satışa çıkardı. Burası yıllarca Uşaklılara hizmet etmiş bir doğa harikasıdır. Yeniden Uşak halkının hizmetine sunulmalıdır. Bir an önce bu yanlıştan dönülmesini temenni ediyoruz. Uşak halkı bir daha böyle bir tesisi bulamaz” diye konuştu. Vatandaşlara çağrıda bulunan Savaş ‘müdahil olun’ dedi.

[old_news_related_template title="CHP'li belediyenin açtığı yolları AKP'li belediye biz açtık dedi" desc="Antalya'da Kepez ilçe Belediye Başkanı AKP'li Hakan Tütüncü’nün Manavgat'ta kar sebebiyle kapanan yolları açtıklarına dair sosyal medya paylaşımına Manavgat Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Sözen'den tepki. Söze yaptığı açıklamada; 'Gerçekleri yansıtmamakla birlikte talihsiz bir açıklamadır' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/28/iecrop/f8e23f92-6d5c-4de9-863d-ab41c152bae3_16_9_1643354985.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/chpli-belediyenin-actigi-yollari-akpli-belediye-biz-actik-dedi-6916600/"]