Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın'a geleceğini öğrenen üniversite öğrencisi Tuğçe Öktem (20), hatıra fotoğrafı çekilmek için annesi Fatma Öktem ile dün yapılan AKP İl Danışma Meclis Toplantısı'na katıldı.

Tuğçe Öktem ve annesi, Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirmek için sahneye alındı. Fotoğraf çekilirken Tuğçe Öktem'in doğum günü olduğunu söylemesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan Öktem'e Trabzon hasırı olarak bilinen altın bilezik hediye etti.



RÜYASINDA GÖRMÜŞ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiklerini ve Aydın'a geleceğini duyduklarında mutlu olduklarını belirten Tuğçe Öktem, kente gelmeden bir gece önce hem annesinin hem de kendisinin rüyasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gördüklerini söyledi.



Öktem, "Cumhurbaşkanımızı annem ile birlikte rüyamızda gördük. Sabah kalkınca da programın yapılacağı salona gittik. Görüşmek bile hayal diye düşünüyorduk. Ama Ayşe Keşir'in yardımıyla görüşmemiz sağlandı. Çok heyecanlandık. Amacımız hatıra fotoğrafı çektirmekti ama doğum günüm olduğunu öğrenince Cumhurbaşkanımız bizimle daha çok ilgilendi ve altın bilezik hediye etti. Çok heyecanlandım ve duygulandım. Annem ve ben hayal bile edemediğimiz Cumhurbaşkanımızla buluştuk. Onu çok seviyoruz" dedi.

Hediyenin ardından Tuğçe Öktem ve annesi Fatma Öktem Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. DHA

[old_news_related_template title="Erdoğan 'sözümüzün eriyiz' demişti, yüzlerce hak sahibi evlerini alamadı" desc="İzmirli depremzedelerin çilesi hala bitmedi. Evleri yıkılan vatandaşlar için TOKİ tarafından yapılan konut inşaatlarının tamamlandığı açıklanmıştı. 26 Kasım’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile anahtar teslim töreni düzenlenmişti. Erdoğan'ın, 'Bu konutlar sözümüzün eri olduğumuzun son örneğidir' ifadelerini kullandığı törende 8 hak sahibine sembolik olarak evlerinin anahtarları verilmişti. Fakat, 8 depremzede dahil, yüzlerce mağdur vatandaşın evlerinin anahtarlarını alamadıkları ortaya çıktı. Depremzedeler “Anahtarlarımızı istiyoruz” diyerek isyan etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/16/iecrop/depremzede-foto-sozcu_16_9_1642336716.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/erdogan-sozumuzun-eriyiz-demisti-yuzlerce-hak-sahibi-evlerini-alamadi-6891901/"]

[old_news_related_template title="Cemevi başkanlarından Erdoğan'a resmi statü talebi" desc="Söke Alevi Kültür Derneği Başkanı Şevki Kaya, resmi statü ile ilgili talepleri olduklarını belirterek 'Sayın Cumhurbaşkanı da bu anlamda bir çalışmanın olduğunu ancak hemen gerçekleşmesinin zor olduğunu belirterek yavaş yavaş bu isteğin gerçekleşebileceğini söyledi' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/16/iecrop/resimid_195643131_19564313_16_9_1642335845.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/cemevi-baskanlarindan-erdogana-resmi-statu-talebi-6891914/"]