Olay, Emirefendi Mahallesi Hasan Çakın Caddesi 15 Temmuz Meydanı civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, elinde tüfekle birlikte kaldırımda yürüyen Ömür A.'yı (38) gören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şahsa tüfekle nereye gittiğini sordu.

TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

İddiaya göre şahıs, soru üzerine polis otosuna tüfekle ateş etti. Polisler de tüfekle ateş açan şahsa karşılık verdi. Olayda Ömür A. ağır şekilde yaralandı.

HAYATINI KAYBETTİ

Yaralıya ilk müdahaleyi yine polis ekipleri yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan şahıs, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayda yaklaşık 50 metre uzaklıkta bir kıraathanenin camı da isabet aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. İHA

[old_news_related_template title="MİT, Tel Rifat’ta bir araç ile evi vurdu 4 terörist öldürüldü" desc="Türkiye’nin uzun zamandan beri harekât yapmayı planladığı terör örgütü PKK-YPG’nin işgali altındaki Tel Rifat’ta Milli İstihbarat Teşkilatı yeni bir operasyona daha imza attı. Bir ev ile aracın hedef alındığı nokta operasyonda 4 terörist öldürüldü. Teröristlerden birinin Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı harekâtında TSK’ya karşı çok sayıda silahlı, roketli ve mayınlı saldırı eylemlerinde yer aldığı ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/29/iecrop/mit_16_9_1661762273.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/mit-tel-rifatta-bir-arac-ile-evi-vurdu-4-terorist-olduruldu-7334713/"]

[old_news_related_template title="İstanbul'da gürültü cinayeti: Eşinin gözleri önünde öldürüldü" desc="Bahçelievler’de 2 çocuk babası Temel Arslan, gece yarısı evlerinin önünde gürültü yaptıkları için uyardığı grupla tartıştı. İki tarafın daha sonra silahla karşılaştığı sokağın başında Temel Arslan, 17 yaşındaki S.Y. tarafından eşinin gözleri önünde başından silahla vurularak öldürüldü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/23/iecrop/detay-kopya-7_16_9_1661256982.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/istanbulda-gurultu-cinayeti-2-7324383/"]